Fora
Re: Fora
Luzaki działają dalej w nowym miejscu.
Jeszcze tylko do jutra będę odpowiadał na ewentualne pytania ich nowego administratora i mam nadzieję, że pojutrze nie będzie tam już żadnego mojego aktywnego konta, co uwolni mnie od tamtego forum definitywnie...
Jeszcze tylko do jutra będę odpowiadał na ewentualne pytania ich nowego administratora i mam nadzieję, że pojutrze nie będzie tam już żadnego mojego aktywnego konta, co uwolni mnie od tamtego forum definitywnie...
Ja już na szczęście nie mam tam nic do roboty... nie chcę wiedzieć, jaki mają adres i czy potrzebują lekarstw
A co najlepsze: Kobiecy biust jest najlepszym srodkiem antystresowym dla mężczyzn.
Niestety, przyczepiony jest do najbardziej stresogennego organizmu na tej planecie.
''Błędy człowieka czynią go sympatycznym '' Goethe
- Moonlit Calla
- Diamante

Ja szukałam mnóstwo różnych tematyk forów dyskusyjnych - generalnie wszystkie obumarły, albo nie ma niektórych w ogóle
Ciekawi mnie podejście do ludzi, świata i życia według 4 nauk...
Tak to prawda... fora poupadały na rzecz portali typu tik tok, instagram, twitter czy facebook.
Jednak mnie owe nie przekonują... mam 800 znajomych na fejsie a tak naprawdę nikogo nie znam.
No... może kilka osób plus rodzina.
Dodatkowo wszechobecna sztuczna inteligencja AI demoluje rynek informacji... tworzy obrazy,
filmy i zamieszcza artykuły wzięte z kapelusza, iż nie można się połapać, co jest prawdą a co kłamstwem.
Ps. ładny awatarek masz
- Moonlit Calla
- Diamante

Ja też próbowałam się "przestawić" na Facebook, Instagram, Thread... Co prawda trochę tam czasu spędziłam, ale i tak to nie to samo, co fora, i nigdy tego nie zastąpią. Kocham foraSaluto pisze: ↑06 sty 2026, 13:07Tak to prawda... fora poupadały na rzecz portali typu tik tok, instagram, twitter czy facebook.
Jednak mnie owe nie przekonują... mam 800 znajomych na fejsie a tak naprawdę nikogo nie znam.
No... może kilka osób plus rodzina.
Dodatkowo wszechobecna sztuczna inteligencja AI demoluje rynek informacji... tworzy obrazy,
filmy i zamieszcza artykuły wzięte z kapelusza, iż nie można się połapać, co jest prawdą a co kłamstwem.
Ps. ładny awatarek masz![]()
Dziękuję za pochwalenie awka
Ciekawi mnie podejście do ludzi, świata i życia według 4 nauk...
Moja Babcia zawsze marzyła, żeby wyprowadzić się z Włocławka gdzieś na wieś. Mawiała: Nie ma
to jak domek, furteczka, ogródeczek, kurki, krówki...
Pewnie na takiej wsi niedługo wyląduję bo młodzi naciskają mnie bym się do nich przeprowadził
i zostawił miasto Rybnik
Ale ja miastowy jestem od zarania dziejów... i jeden dzień dłużej.

Wsi spokojna, wsi wesoła...
to jak domek, furteczka, ogródeczek, kurki, krówki...
Pewnie na takiej wsi niedługo wyląduję bo młodzi naciskają mnie bym się do nich przeprowadził
i zostawił miasto Rybnik
Ale ja miastowy jestem od zarania dziejów... i jeden dzień dłużej.

Wsi spokojna, wsi wesoła...